marți, septembrie 01, 2009

dilema barbatului....

iete care e....din spusele unui barbat autentic care, intr-un moment de sinceritate, pe sunete de drum'n base, se apropie de mine cu chef de confesiune: mai virgile, stii tu care e dilema barbatilor? cea mai mare, cea mai apriga, cea mai cea?
eu, care cu mana pe inima cred ca barbatul este ca un fel de cub (din filmul, evident,Cubul), normal ca am marit ochii mi-am umflat narile si am scos pe gura un nuuuuuuuu preluuung.
Dilema unui barbat: de ce, daca pentru un barbat normal berea este cea mai mununata si satisfacatoare bautura, care da un simtamant aparte si multe ragaieli, acesta ajunge in acel punct sensibil, in acel moment de cotitura cand nu o mai suporta?
Barbatul continua, pe acelasi ritm de drum'n base, in acelasi beci langa aceeasi fata cu ochii mariti si limba-n gura: De ce, daca iubesc berea, acum am o pofta nebuna de tequila?
Ei fetelor, iaca-te ca putem extinde situatia la femei - de ce daca o am pe nevasta-mea pe care o iubesc si care imi da emotii mirifice, as.....savura acum pe bruneta focoase din parcare?

5 comentarii:

Unknown spunea...

cred k iti dai seama k era praf,nu? adik....eu m-am mai gandit la o situatie posibila,dar sper k e asta....

virgil spunea...

@Poli: adik eu nu inteleg ce vrei sa spui

Unknown spunea...

adik ori era praf ori isi batea joc d tn

virgil spunea...

@poli: da ia zi, mai barbate care esti, care-i dilema unui om cu coae?

Unknown spunea...

ink nu am dileme existentiale dar cu prima ocazie ti le impartasesc

sustin blogosfera feminina