duminică, noiembrie 29, 2009

Primul fum...


Natalie Imbruglia- Smoke
Vezi mai multe video din Muzica

12 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=SqSo1u2EZ2E

virgil spunea...

@anonim....frumos cantec

UnSoricel spunea...

ma asteptam la asa pantofi sa ai mai mult gust la muzica ... dar asteptarile de acasa nu se potrivesc cu fetele din tirg... nu pot deci decit sa te asigur ca exista fete mai interesante si mai putzin spalacite si fara aer de pisoi al nimanui ..natalie imbruglia.

virgil spunea...

Nu ma intereseaza de ce ma asiguri tu.....cand ascultam eu INXS si Depeche tu te jucai cu putza de soricel in nisip....nu-mi justific in fata nimanui gusturile. Sa repet ca la mine in casa fac ce vor ovarele mele?

virgil spunea...

a, si daca soricelul ar gandi, nu doar ar rontzai, ar fi inteles ca melodia are un titlu potrivit cu ultimul text scris....in speta Primul fum.....
Hai sanatate!

unSoricel spunea...

nici nu ma asteptam draga ca ovarele sa nu-ti tresara dupa ritmul tau.. e prea la moda as zice eu ... INXS si Depeche Mode sunt prea departe de gustul meu .. incearca un the Cure ... dar e prea pe alt ritm si deci prea greu pe acele tocuri probabil sa dai din fund... deci stai cu Natalie ca acolo nu ai probleme ! si spunele ovarelor tale sa nu-si faca probleme nu invit pisoi pierduti pe tocuri, la dans.. ca poate le dezechilibrez !

virgil spunea...

pai normal ca sunt prea departe de gustul tau...auzi, da n-am chef acuma de replici...sunt plictisita si nervoasa. asa ca vezi-ti de treaba cu imbruglia ta cu tot. nu postez pentru mustatile tale, ci doar pentru mine. imi pierzi timpul.si totodata si pe al tau...asta daca nu vei fi vreun adolescent cu bube pe la gura si care dau o laba trista in fiecare dimineata.

Sabbra spunea...

o-i fi nervoasa ca te ignora lumea in idea ca esti importanta evident !.. de plictisita ce sa-ti fac.. fetele care n-au dildo sunt mai triste ca fetele care AU.. ! deci fa si tu o investitzie de Craciun. Legat de pusti cu bube exact ala sunt - probabil nici unul din ala nu ti-ar strica la cit de plictisita si amarita pari dar tot nu mi se face mila de fundul tau, asta ca tot n-auzi ca sunt unsoricel ? femeie s-auda ? mai rar

virgil spunea...

Pustii din ziua de azi...au auzit si ei de dildo si se umfla repede in pene. citesc numai bloguri si stau doar pe mess si isi iau aerul de barbati tenace cu tendinte misogine.mai pune mai baiete mana pe-o carte, mergi la un teatru, fa sport, lasa prostiile. auzi la el, dildo...

UnSoricel spunea...

cred ca mai ai mult pina sa ai rabdare macar un paragraf al altuia sa-l citesti... .. in idea ca te crezi femeie dar doar pe o pereche de tocuri te balansezi ..se poate spune ca nici tu nu te iei in serios si nici eu n-am cum sa te cred ! Fugi la mama si zi-i ca te-a suparat un baiat mai mare azi !!

virgil spunea...

Un baiat mai mare? Care isi spune UnSoricel? Probabil ca vrei sa spui fetita sau o entitate fara putza

virgil spunea...

@UnSoricel: Nu mai comenta ca nu-ti mai public aberatiile...ca o aroganta ce sunt. oricum tu o sa continui sa ma citesti desi te dai cu curu de pamant in comentarii.
Hai sanatate!

sustin blogosfera feminina