miercuri, iulie 15, 2009

Vara asta nu-mi place sa....

1. ...vad fete plimbandu-se foarte relaxat, pe canicula, cu cizme in picioare. Sunt un om care iubeste tot ceea ce inseamna comod. Care nu ma face sa transpir, sa inaintez greu, sa gafai. Ma rog, singurul element care de obicei imi cam limiteaza libertatea de miscare sunt gentoaiele in care nu-mi gasesc niciodata nimic.
Revenind la aceste cizme extrem de in voga vara....mi se pare un paradox al dracului. Unele inteleg, au gauri gaurele, mai adie o briza printre degetete. Dar sunt acele cizme care.....cand le vad, imi dau senzatii ciudate. Empatia nu este tocmai calitatea mea, dar in momentul in care vizualizez cizme in picioarele duduilor, ma gandesc astfel:
- cu siguranta piciorul transpira. Mult, foarte mult. Bate soarele, e asa o cloceala inauntru. Ma intreb: cizmele astea nu sunt purtate o sigura data si pe urma gata, aruncate sau imediat spalate. Adica poti sa le bagi asa masive in masina de spalat? Desigur, te mai dai cu pudra de talc ca asa tii piciorul uscat, sau cu vreo solutie pentru picioare. dar sa fim seriosi, intr-o zi caniculara, te dai cu un tub de Rexona si tot cujrg ape ape (nu, demult nu mai cred in reclamele alea cu o imitoatie de eroina Tomb Rider care bate, fuge, fute si la sfarsitul zilei miroase a panselutza la axile). Intorcandu-ma la cizme.....le porti o dupa-amiaza, chiar si seara, stai cu stoicism in ele. Iesi la o intalnire, ajungi in camera baiatului....si....Si ce se intampla daca te descalti? Empatia mea se termina aici.
- se fac si bilute de alea negre intre degete? probabil ca da.
2. vad pui beliti. Nu inteleg baietii care se epileaza in anumite zone. Si aici ma refer la picioare si la brate. Unde dracu a disparut masculinitatea? De sa te transformi intr-o femeie? Barbatul are par. Femeia...si ea are par, dar din anumite motive trebuie sa-l dea jos. Asta este, ne-am conformat. Ultima oara cand am fost la plaja, a stat langa mine latit un baiat...total epilat. Era mai epilat ca mine. Sau ca oricare dintre fetele/femeile de pe plaja aia. Era ca un pui belit de pene si puf. Pentru mine umflatura din pantaloni nu mai exista. Se metamorfozase in muiere. Plus: ce preferi sa vezi? Cosuri rosii pe maini si picioare sau fire de par pe maini si picioare care striga: virilitate, in pula mea!
Pana una alta, sa ma gandesc si la ce-mi place mie vara.......

8 comentarii:

Unknown spunea...

baietii (partial/complet) epilatzi au aparut pentru ca a aparut o cerere pentru ei... s-au conformat cererii pietzei.

vezi mai rar asa ceva "mai la provincie", in zone "mai putzin mondene". dar fenomenul exista si cu timpul va fi preluat de tot mai multi.
in acceptarea modelului ajuta mult industria din HollyWood

fetele in cizme, tocuri etc. au aparut fiindca le place baietzilor. nu conteaza daca sunt comode, sanatoase, put sau nu... arata bine si gata. asa ca sau adaptat si ele cererii!
unele le poarta zambind, altele nu.

un cowboy in westul salbatic nu-si dadea jos cizmele nici macar in pat! :))

oricum, "Americanii-s de vina..."
>>vama veche<<

virgil spunea...

.....futu-i in gura sa-i fut!


in sfarsit, cineva mi-a dat un raspuns la nelamuririle mele.....da sa stii ca eu nu sunt de acord cu resemnarea.....ma opun!

Anonim spunea...

Nici eu nu inteleg moda asta cu cizme, daca eu in sandale tot transpir si cand ajung acasa abia astept sa le dau jos din picioare, apai fetili astea ..
Da stii tu Virgil vorba aia sunt fesion icons sau cum naiba le spune, daca se poarta si e la moda nu conteaza ca nu te simti bine, se poarta! Nu sunt de parerea asta insa, daca vreau sa port ceva si nu e la moda eu tot port, important e sa ma simt bine..
Puii astia beliti n-au ce face in timpul liber si cred ca vor sa experimenteze ce simt femeile cand se epileaza , empatie catre sexul feminin :)))
Si mai e o chestie care nu o inteleg la barbati, pensatul si dat cu un creion negru ca sa evidentieze sprancenele..pfaaaiii , si acolo se duce dracului toata virilitatea lor :)

virgil spunea...

ponsat si vopsit de ssprancee, fond de ten adus special din America, 10.000 de bijuuri (cand de fapt cel mai sexi accesosriu la un barbat e ceasul).....lista poate continua....eu m-am oprit la ceea ce ma enerveaza mai tare

Cristian spunea...

da virgile..true c zici matale p`aci :)) si chiar scurt si la obiect..acu problema nu ca sunt pui/baietii astia care se epileaza crek si sub limba..dar problema e de fetele care nu fac asta =)) e mai grav un pic..chiar foarte grav :)))

virgil spunea...

Da, dar a fi pui belit e un trend. Fetele pline de puf, in schimb, reprezinta exceptii. Mergand pe strada, incep sa vad din ce in ce mai multe fete si femei ingrijite. Ceea ce e bine, nu?

Anonim spunea...

mai virhil ai dreptate cu virilitatea asta ce a fost si ce este acum...inadmisibil
si acum publicitate:
Cu noul rexona vei fi cu adevarat
"Tomb Rider care bate, fuge, fute si la sfarsitul zilei miroase a panselutza la axile)"=)))))))))
tare articol bre

danutZ

virgil spunea...

O Doamne, uneori ma minunez de ce prostii spontane debitez uneori :))dar si jeniale, pe de alta parte :))

sustin blogosfera feminina