marți, iulie 14, 2009

In drum spre.....

...spre orice, cu masina, ma apuca panica. Cand soferul - pentru ca eu am renuntat la sofat, pentru moment - apasa mai tare pe acceleratie, mi se scoala parul de pe maini. De fapt ma enervez si-mi vine sa-i dau pumni in gura si sa-l injur incontinuu o ora si 45 de minute.
Pai si cum dracu sa nu ai bufeuri mai rau ca o femeie la menopauza daca atunci cand mergi cu X si prietenele tale la mare se petrece evenimentu? Masinile merg in coloana, pentru ca toti fug sa se tranteasca in nisip. Tu dormi cu K in spate, pentru ca asta se petrece cu organismul vostru cand mergeti la drum lung: amorteste. Creierul nu mai functineaza, ochii se inchid si somnul e in toi. La un moment dat te trezesti brusc pentru ca vii cu gura in scaunul din fata. Dai cu mana si vezi ca e sange. Te uiti speriat la K, care deja are si ea un cucui, si o intrebi de 10 ori: mi-a sarit vreun dinte din gura? Nu. Mi-a sarit vreun dinte? Nu. Mi-a sarit un dinte? NU, hai afara din masina. Un pic de sange de la buza taiata in proprii dinti, un cucui si o durere de gat. Si toate astea desi soferul conducea regulamentar, cu 40 la ora. Unu a pus frana brusca, ala din spatele tau a intrat in ala care a pus frana brusca si masina cu voi cu tot a intrat cu bara sub masina care s-a trantit de masina care a pus frana brusca.
v-ati adunat toti langa masina, vorbind intruna, mirandu-va. Soferul e foarte suparat, n-are asigurare, nu stie cum sa scoata masina sa care practic a intrat cu bara sub cea din fata. Sunt lipite, ca doi caini dupa ce si-o trag si raman acolo uniti.
Iar lucrurile iau o intorsura si mai...imputita. Cand tu, cu gura deschisa, ochii palizi, nelamurit, calci apasat intr-o minune de rahat lasat de vreo entitate necunoscuta la marginea soselei. Si vorba aia: rahatul rascolit pute rau.
Incep discutiile. Ca au venit si oamenii din celelalte doua masini care ramasesera mai in urma. Dezbateri, pareri....langa masina cu probleme. Pe capota careia s-au urcat mai multi pentru a o scoate de sub cea din fata. Au reusit s-o scoata pana la urma masculii cocotati pe capota. Reincep discutiile. Care sunt intrerupte de mirosul rahatului rascolit. Toata gasca se muta in unison la vreo doi metri de masina. Si de sursa izului. Iar se intetesc discutiile. Incet incet oamenii ajung tot langa masina - ca la urma urmei ala e subiectu principal. Politia e pe acolo, soferul e stresat ca n-are asigurare. Nu-i merge cu politzaii. Iar vine mirosul. Iar se dau oamenii de acolo, dupa ce striga nemultumiti "domne, da nu mai pot!". Nu scapa nimeni nicicum. Vine si vehiculul care va tracta masina "ranita". Va inghesuiti cum puteti in doua masini si o luati din loc.
Mergeti la mare.....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ala a fost noroc..ai ramas si cu dintii in gura si ai ajuns si la mare..
Deci nu a fost chiar o intamplare de kkt, sau poate ..
Oricum bine ca nu a fost mai rau si ca sunteti si tu si K bine, eu eram gata sa vin acolo , eram imbracata pe jumatate cand ai sunat :P

virgil spunea...

ma rog, accidentele de masina iau amploare...a devenit un fenomen datorat numa si numa inconstientei si teribilismului unora...niste prosti....
...voi continua subiectu in urmatoarea postare

sustin blogosfera feminina